HockeyTvåan norra A - Herrishockey

6 oktober 2024 16:32
Ishockey

Förlust på hemmaplan för Arvidsjaur mot Kiruna AIF

Förlust på hemmaplan för Arvidsjaur mot Kiruna AIFFörlust på hemmaplan för Arvidsjaur mot Kiruna AIF

Förlust för Arvidsjaur trots mål av Anton Agelund och Albert Dahlberg

Förlust för Arvidsjaur trots mål av Anton Agelund och Albert DahlbergFörlust för Arvidsjaur trots mål av Anton Agelund och Albert Dahlberg
5 oktober 2024 16:04
Ishockey

Kiruna AIF för tuffa för Rosvik – förlust med 4-5

Kiruna AIF för tuffa för Rosvik – förlust med 4-5Kiruna AIF för tuffa för Rosvik – förlust med 4-5
12 december 2023 21:45
Ishockey

Rosvik vann mot Stil Hockey - trots underläge

Rosvik vann mot Stil Hockey - trots underlägeRosvik vann mot Stil Hockey - trots underläge
5 december 2023 21:40
Ishockey

Tredje perioden avgörande när Rosvik föll mot Sunderby

Tredje perioden avgörande när Rosvik föll mot SunderbyTredje perioden avgörande när Rosvik föll mot Sunderby
3 december 2023 15:10
Ishockey

Rosvik utklassade Kiruna City på hemmaplan

Rosvik utklassade Kiruna City på hemmaplanRosvik utklassade Kiruna City på hemmaplan

Rosvik förlorare efter förlängning mot Sunderby

Rosvik förlorare efter förlängning mot SunderbyRosvik förlorare efter förlängning mot Sunderby
10 november 2023 21:39
Ishockey

Segerraden förlängd för Rosvik - besegrade Överkalix

Segerraden förlängd för Rosvik - besegrade ÖverkalixSegerraden förlängd för Rosvik - besegrade Överkalix

Melker Malmström och Gustav Niklasson målskyttar i Rosviks förlust

Melker Malmström och Gustav Niklasson målskyttar i Rosviks förlustMelker Malmström och Gustav Niklasson målskyttar i Rosviks förlust
7 oktober 2023 20:12
Ishockey

Rosvik tappade matchen i tredje perioden mot Kiruna City

Rosvik tappade matchen i tredje perioden mot Kiruna CityRosvik tappade matchen i tredje perioden mot Kiruna City
11 december 2022 15:06
Ishockey

Rosvik ryckte i sista perioden och vann mot Överkalix

Rosvik ryckte i sista perioden och vann mot ÖverkalixRosvik ryckte i sista perioden och vann mot Överkalix
29 november 2022 21:34
Ishockey

Ryck i sista perioden avgjorde för Rosvik hemma mot Boden

Ryck i sista perioden avgjorde för Rosvik hemma mot BodenRyck i sista perioden avgjorde för Rosvik hemma mot Boden

Seger för Rosvik i tidiga seriefinalen mot Sunderby

Seger för Rosvik i tidiga seriefinalen mot SunderbySeger för Rosvik i tidiga seriefinalen mot Sunderby
13 november 2022 13:47
Ishockey

Rosvik avgjorde mot Överkalix i tredje perioden

Rosvik avgjorde mot Överkalix i tredje periodenRosvik avgjorde mot Överkalix i tredje perioden
28 oktober 2022 21:08
Ishockey

Förlust i förlängningen för Rosvik mot Sunderby

Förlust i förlängningen för Rosvik mot SunderbyFörlust i förlängningen för Rosvik mot Sunderby