Halfvarssons plan: Vasaloppet blir backup

Halfvarssons plan: Vasaloppet blir backupHalfvarssons plan: Vasaloppet blir backup
23 augusti 2023 07:00
Rullskidor

Emma Ribom enda Piteåkare till start i helgens tv-sända lopp

Emma Ribom enda Piteåkare till start i helgens tv-sända loppEmma Ribom enda Piteåkare till start i helgens tv-sända lopp
15 augusti 2023 09:00
Längdskidåkning

Alla fick åka hem – men Ribom tränade i Torsby: ”Var sjuk innan”

Alla fick åka hem – men Ribom tränade i Torsby: ”Var sjuk innan”Alla fick åka hem – men Ribom tränade i Torsby: ”Var sjuk innan”
28 juli 2023 07:00

Så ska Ribom upprepa succén: Här är nya målet

Så ska Ribom upprepa succén: Här är nya måletSå ska Ribom upprepa succén: Här är nya målet
”Det ska bli sjukt kul att få fokusera på det”
1 juli 2023 15:19

Kritiken mot stjärnornas frånvaro: "För dåligt"

Kritiken mot stjärnornas frånvaro: "För dåligt"Kritiken mot stjärnornas frånvaro: "För dåligt"
SVT funderar på att stryka tävlingen efter stjärnornas diss
24 maj 2023 13:35

Riboms extrema rekreationsresa: "Vanliga Emma gör sånt"

Riboms extrema rekreationsresa: "Vanliga Emma gör sånt"Riboms extrema rekreationsresa: "Vanliga Emma gör sånt"
"Pudersnö som studsade upp i ansiktet""Nödvändigt för att orka resten av året"
11 maj 2023 17:15
Skidor

Så lockades trion tillbaka: "Fint att vi står enade"

Så lockades trion tillbaka: "Fint att vi står enade"Så lockades trion tillbaka: "Fint att vi står enade"
11 maj 2023 17:07
Skidor

Här är landslagen till skidsäsongen 2023/24

Här är landslagen till skidsäsongen 2023/24Här är landslagen till skidsäsongen 2023/24
11 maj 2023 15:21

Efter fjolårets petning – Johan Häggström tillbaka i landslaget

Efter fjolårets petning – Johan Häggström tillbaka i landslagetEfter fjolårets petning – Johan Häggström tillbaka i landslaget
Piteå Elit-åkarens glädjesbeskedUtbrytartrion tillbaka i damlandslaget
11 maj 2023 14:35
Skidor

Skidstjärnorna tillbaka i landslaget: Jättekul

Skidstjärnorna tillbaka i landslaget: JättekulSkidstjärnorna tillbaka i landslaget: Jättekul
25 april 2023 13:17

Ribom tar hjälp av mental tränare: ”Handlat om att våga vinna”

Ribom tar hjälp av mental tränare: ”Handlat om att våga vinna”Ribom tar hjälp av mental tränare: ”Handlat om att våga vinna”
Fått stöd av mental rådgivare"Alltid sett det som viktigt"
13 april 2023 07:30
Sport

Skidstjärnan om miljonsuccén

Skidstjärnan om miljonsuccénSkidstjärnan om miljonsuccén
"Just nu lever jag min dröm""Ligger väldigt mycket hårt arbete bakom"
5 april 2023 07:06

Nytt upplägg för Piteå Elit

Nytt upplägg för Piteå ElitNytt upplägg för Piteå Elit
4 april 2023 17:25
Längdskidor

Framtidens längdåkare tränade med idolerna: "Guldtillfälle"

Framtidens längdåkare tränade med idolerna: "Guldtillfälle"Framtidens längdåkare tränade med idolerna: "Guldtillfälle"
VM-stjärnorna på LindbäcksstadionCoachade barn och ungdomar i nytt projekt
3 april 2023 13:44

Miljonregnet över Piteås åkare – så mycket pengar drog de in

Miljonregnet över Piteås åkare – så mycket pengar drog de inMiljonregnet över Piteås åkare – så mycket pengar drog de in
Delad etta bland damernaTre Piteå Elit-åkare högt upp på listan
2 april 2023 11:54
Skidor

Ebba Andersson vann tremilen på SM

Ebba Andersson vann tremilen på SMEbba Andersson vann tremilen på SM
31 mars 2023 18:09

Mästarduon imponerade: "Herregud de är ju världsmästarna"

Mästarduon imponerade: "Herregud de är ju världsmästarna"Mästarduon imponerade: "Herregud de är ju världsmästarna"
Sundling och Ribom fortsätter att vinna"Vi var underdogs"
31 mars 2023 16:40
Längdskidor

SM-guld till Sundling och Ribom – vann överlägset

SM-guld till Sundling och Ribom – vann överlägsetSM-guld till Sundling och Ribom – vann överlägset
31 mars 2023 15:27
Längdskidor

26 mars 2023 11:58

Sundling tvåa i sista loppet – experten vill diska segraren

Sundling tvåa i sista loppet – experten vill diska segrarenSundling tvåa i sista loppet – experten vill diska segraren
"Inget tvivel om att det är ett regelbrott"