Norrsken tappade tremålsledningen

FC Norrskens fotbollsdamer hade en 3-0-ledning hemma mot Luleå DFC, men tappade till 3-3 (2-0).-Det här var både vår bästa och sämsta match under säsongen, säger tränaren Birger Grahn.

Camilla Lööv, gjorde ett Norrskens  mål. (Arkivbild)

Camilla Lööv, gjorde ett Norrskens mål. (Arkivbild)

PITEÅ2010-05-17 06:00
Norrsken tog kommandot i division 3-matchen och spelade riktigt bra vilket belönades med en 2-0-ledning.
n 16:e minuten, 1-0: Elin Lööv satte bollen i bortre hörnet.
n 25:e minuten, 2-0: Madelene Öhman, satte distinkt bollen i mål på skott utanför straffområdet.
- Vi spelade jättebra i första halvleken, framför allt vårdade vi bollen bra, säger Birger Grahn.
"En eloge"
I andra halvleken (62:a minuten) satte Camilla Lööv 3-0 och det såg ut som att hemmalaget skulle ta tre poäng, men istället blev det alltså en.
Och det var i den 77:e minuten som Norrskens ras började.
På tolv minuter tappade laget sin 3-0-ledning till 3-3.
Birger Grahn förklarar hur det kunde bli så:
- Jag vill ge Luleå en eloge, deras spelare gav aldrig upp. Vi hade lite otur och vi var oskärpta i flera lägen samtidigt som vi började stressa.
Och med tanke på hur matchen utvecklade sig var det svårt för tränare Grahn att glädjas åt poängen.
- Jag är inte nöjd. Det kan jag inte vara när vi leder med 3-0 och tappar till 3-3.