Mia spelar med Blåsmark/Svensbyn

Nu har Mia Nilsson, tidigare Piteå IF, bestämt sig för vilken klubb hon ska spela fotboll med.Det blir med division 2-laget Blåsmark/Svensbyn.- Det känns jätteroligt, säger hon.

Mia Nilsson lämnar Piteå IF för spel i Blåsmark/Svensbyn.  (Arkivbild)

Mia Nilsson lämnar Piteå IF för spel i Blåsmark/Svensbyn. (Arkivbild)

Foto: Jens Ökvist

PITEÅ 2010-04-07 06:00
Mia Nilsson, 22 år (fyller 23 i maj) har tidigare spelat med Piteå IF:s damlag.
Men den här säsongen har innermittfältaren valt att lämna laget på grund av att hon har svårigheter att kombinera fotbollen med sitt jobb som hårfrisörska.
Men fotbollskorna hamnar inte på hyllan utan Mia Nilsson har bestämt sig för att spela med Blåsmark/Svensbyn, som är nykomling i division 2.
- Laget tränar tre gånger i veckan och det känns lagomt nu när jag valt att inte spela med Piteå. Jag jobbar heltid och vill även ha tid över till annat, säger Nilsson.
Hon ser fram emot seriespelet.
- Det blir en utmaning att spela i tvåan, det känns jättespännande, säger hon och fortsätter:
-Vi vill hålla oss kvar i tvåan och det är absolut inte omöjligt att vi lyckas. Det blir nog tufft, men samtidigt har vi ingen press på oss och det är en fördel.
Mycket glad
Jan Viklund, lagledare i Blåsmark/Svensbyn, är mycket glad över det senaste tillskottet i truppen.
- Mia är en otroligt bra förstärkning. Hon bidrar med rutin, inställning och kvalité.
n Sanne Nilsson, Mias yngre syster, har bestämt sig för att spela med Blåsmark/Svensbyn ännu en säsong. Det kan även hända att Elin Olsson spelar med division 2-laget. Hon har tränat med laget under vintern men har ännu inte tagit något beslut.
Elin Olsson har tidigare spelat med Dalsjöfors GOIF, Piteå IF, Infjärdens SK, Svensby SK samt i ligan under proffsligan i USA.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om