Första poängen, men ändå bittert för IFK

Efter sju sorger och lika många förluster kom den då äntligen, Arvidsjaurs första poäng i damernas division 3.Detta efter 1-1 (0-0) hemma mot Svensbyn i går afton. Men bara 30 sekunder skiljde Arvidsjaur från segern...

Lena Sjölund tillhörde planens främsta och gjorde också målet, när IFK Arvidsjaurs damer tog första poängen i division 3.

ARVIDSJAUR2008-06-18 06:00
- Lite surt känns det att de kvitterade så nära slutsignalen. Men vi får vara nöjda med poängen, Svensbyn hade ju både ett ribbskott och ett stolpskott i andra halvlek, säger Bo Sundqvist, Arvidsjaurs tränare.
Pressade
Hemmapubliken fick anledning att jubla tio minuter in i den andra halvleken, när Lena Sjölund gav Arvidsjaur ledningen. Arvidsjaur försvarade sig sedan bra när Svensbyn pressade på i jakten på kvittering. Och det höll så när på att hålla tiden ut.
- Vi krigade bra och för moralen var det bra att vi lyckades få åtminstone en poäng. Nu är nollan i tabellen borta, säger Bo Sundqvist.
Målvakten Elin Lundberg, Sandra Sundqvist, Lena Sjölund och Sara Königsson var de allra mest tongivande i ett bra kämpande Arvidsjaur.
Målen, Arvidsjaur: Lena Sjölund. Svensbyn: Ylva Utterström.