Fråga sjuklövern om mobbing istället

13 maj 2019 11:59

Med anledning av: insändaren "När ska SD stoppa hat och mobbing?" publicerad 9 maj.

Den frågan borde Gunnar Lundström ha ställt till sjuklövern istället, när man tänker på hur de har mobbat Jimmie Åkesson under flera år, trots att SD pendlat mellan andra och tredje plats i opinionsundersökningarna och var på tredje plats efter valet, strax efter moderaterna.

Normalt sett, tror jag inte att någon tycker att mobbing är okej mot någon människa, men hur ska vi komma ifrån det när vi har en regering bestående av Annie Lööf, Jan Björklund, Isabella Lövin och en statsminister Stefan Löfven, som stått i spetsen i flera år tidigare för att lära ut mobbing på riktigt.

Sedan har väl folk rätten att tycka vad de vill om Löfven och Greta, det gör ju Gunnar Lundström om SD-folket också, eller anser han att det bara är han som har den rätten?

Sedan påstår han att Greta är klok nog att se problemen. Kanske borde han även inse att Sture Åström hade kloka ord i sin insändare. Det finns nämligen inte ett enda bevis för att människan står bakom klimatförändringar och ej heller ett enda bevis för att människan kan påverka det.

Det var kloka ord, men det biter väl inte på Gunnar Lundström. Klimatet har haft svängningar i hundra tusentals år, långt innan bilar och fabriker fanns och så blir det nog framöver också oavsett hur mycket skatter vi än öser in på att förhindra det.

Sen är det så att mobbing är illa, allra helst när vi har en regering som aktivt sysslar med att lära ut det. Det är nog inte så många i landet som fått utstå så mycket mobbing som Jimmie Åkesson och det av människor som borde veta bättre.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Orvo Hannlöv (SD)