Oförglömlig resa till Peking

Gruppresan till Peking, en av världens största och mest fascinerande städer, var oförglömlig. Sekelgamla bostadsområden står sida vid sida vid glänsande skyskrapor.

5 november 2019 09:22

Reseledaren och Kinakännaren Yvonne Andersson reste till Peking med 30 deltagare från Odd Fellow i Norrbotten, bröder och systrar från Luleå, Kalix, Haparanda samt några från Lions i Luleå.

De var uppfyllda av drömmar att få gå på Kinesiska muren och få uppleva historiens vingslag i den Förbjudna staden och Himmelens tempel. Det blev även ett härligt besök på Zoo där några nyfikna pandor gjorde oss uppmärksamma. De var även med när Pekingborna vallfärdade till parkerna för att utöva traditionella Tai Chi.

Från gruppen hördes röster om hur fantastiskt det var att få uppleva denna mäktiga storstad Peking och alla ser fram emot en ny spännande resa nästa år.

”Trots att jag har varit i Kina med över 40 grupper är det alltid lika spännande när jag sätter mig på planet till Kina eller när jag står med gruppen vid den kinesiska muren tillsammans med den inhemska guiden som talar perfekt svenska som jag kallar för Lisa och har blivit min väninna ”, säger reseledaren Yvonne Andersson.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Kjell Eriksson