Äntligen – Ebba Anderssons första sprintseger: "Det känns som en stor dag idag"

Äntligen – Ebba Anderssons första sprintseger: "Det känns som en stor dag idag"Äntligen – Ebba Anderssons första sprintseger: "Det känns som en stor dag idag"

Insjuknade i Covid innan SM – nu är Häggström tillbaka

Insjuknade i Covid innan SM – nu är Häggström tillbakaInsjuknade i Covid innan SM – nu är Häggström tillbaka
7 april 2022 17:58

Nio från Piteå åker i cupen • Ebba Andersson: "Äntligen"

Nio från Piteå åker i cupen • Ebba Andersson: "Äntligen"Nio från Piteå åker i cupen • Ebba Andersson: "Äntligen"
4 april 2022 15:30
Draghund

Piteååkaren tog medalj i SM på hemmaplan: "En stor bonus"

Piteååkaren tog medalj i SM på hemmaplan: "En stor bonus"Piteååkaren tog medalj i SM på hemmaplan: "En stor bonus"
4 april 2022 11:24
Längdskidor

Piteå Elits vision – vill se fler åkare från orten: "Frågan är jätteviktig för oss"

Piteå Elits vision – vill se fler åkare från orten: "Frågan är jätteviktig för oss"Piteå Elits vision – vill se fler åkare från orten: "Frågan är jätteviktig för oss"
2 april 2022 15:05

Hemmaseger i NSD Classic efter stenhård spurt • Henriksson överlägsen på damsidan

Hemmaseger i NSD Classic efter stenhård spurt • Henriksson överlägsen på damsidanHemmaseger i NSD Classic efter stenhård spurt • Henriksson överlägsen på damsidan
1 april 2022 17:08
Draghund

SM fortsätter i Piteå – pulkorna påkopplade

SM fortsätter i Piteå – pulkorna påkoppladeSM fortsätter i Piteå – pulkorna påkopplade
31 mars 2022 18:30
Draghund

Världsmästaren tänkte strunta i SM – vann guld på Lindbäcksstadion: "Känns helt fantastiskt"

Världsmästaren tänkte strunta i SM – vann guld på Lindbäcksstadion: "Känns helt fantastiskt"Världsmästaren tänkte strunta i SM – vann guld på Lindbäcksstadion: "Känns helt fantastiskt"
31 mars 2022 09:30

Ribom på startlinjen i långloppet: "Länge varit sugen"

Ribom på startlinjen i långloppet: "Länge varit sugen"Ribom på startlinjen i långloppet: "Länge varit sugen"
30 mars 2022 18:48
Längdskidor

Började åka skidor som 13-åring – siktar mot toppen: "Jag vill bli bäst i världen"

Började åka skidor som 13-åring – siktar mot toppen: "Jag vill bli bäst i världen"Började åka skidor som 13-åring – siktar mot toppen: "Jag vill bli bäst i världen"
30 mars 2022 15:30
Draghund

Petades från SM-veckan – dukar upp till egen skidfest på Lindbäcksstadion: "En spännande sport där mycket kan hända"

Petades från SM-veckan – dukar upp till egen skidfest på Lindbäcksstadion: "En spännande sport där mycket kan hända"Petades från SM-veckan – dukar upp till egen skidfest på Lindbäcksstadion: "En spännande sport där mycket kan hända"
30 mars 2022 12:00
Luleå

Innovativa företag ska hyllas genom nytt pris

Innovativa företag ska hyllas genom nytt prisInnovativa företag ska hyllas genom nytt pris
29 mars 2022 16:00

Skiddrottningen Kalla ger moderklubben 100 000 kronor

Skiddrottningen Kalla ger moderklubben 100 000 kronorSkiddrottningen Kalla ger moderklubben 100 000 kronor
29 mars 2022 07:28

Kallas nya liv – berättar om de jobbiga frågorna sista åren: "Känns lite respektlöst som att det inte var jag som fick bestämma"

Kallas nya liv – berättar om de jobbiga frågorna sista åren: "Känns lite respektlöst som att det inte var jag som fick bestämma"Kallas nya liv – berättar om de jobbiga frågorna sista åren: "Känns lite respektlöst som att det inte var jag som fick bestämma"
28 mars 2022 17:17

Första femmilen för Pål gick över förväntan: "Skön känsla"

Första femmilen för Pål gick över förväntan: "Skön känsla"Första femmilen för Pål gick över förväntan: "Skön känsla"
28 mars 2022 16:16

Ebba Andersson avslutade på topp: "Ett av mina bättre lopp"

Ebba Andersson avslutade på topp: "Ett av mina bättre lopp"Ebba Andersson avslutade på topp: "Ett av mina bättre lopp"
28 mars 2022 15:43

Charlotte Kallas sista dans: "Speciell känsla att ge sig ut på sista rundan" • Öppnar för att skriva bok om sin karriär

Charlotte Kallas sista dans: "Speciell känsla att ge sig ut på sista rundan" • Öppnar för att skriva bok om sin karriärCharlotte Kallas sista dans: "Speciell känsla att ge sig ut på sista rundan" • Öppnar för att skriva bok om sin karriär
28 mars 2022 14:43

Jättesuccé för Piteå: 15 medaljer – Här är resultaten från alla SM-tävlingar i längdåkning

Jättesuccé för Piteå: 15 medaljer – Här är resultaten från alla SM-tävlingar i längdåkningJättesuccé för Piteå: 15 medaljer – Här är resultaten från alla SM-tävlingar i längdåkning
28 mars 2022 14:03

Stor fest i målfållan när Charlotte Kalla tog medalj i sitt sista lopp: "Vad har ni gjort"

Stor fest i målfållan när Charlotte Kalla tog medalj i sitt sista lopp: "Vad har ni gjort"Stor fest i målfållan när Charlotte Kalla tog medalj i sitt sista lopp: "Vad har ni gjort"
28 mars 2022 12:41

Guld till Piteå – första medaljen till Brännmark: "Fantastiskt glad"

Guld till Piteå – första medaljen till Brännmark: "Fantastiskt glad"Guld till Piteå – första medaljen till Brännmark: "Fantastiskt glad"