Leon's Steakhouse börjar servera igen

För drygt ett halvår sedan stängdes restaurangen med omedelbar verkan. Förklaringen löd att det var problem med hyresvärden som låg bakom beslutet. "Men med tiden så har vi kommit överens", säger ägaren Bajar Elmazoski.

För drygt ett halvår sedan stängde ägarparet Isabelle Jonsson och Bajar Elmazoski igen Leon's Steakhouse. Nu planerar de att öppna i mitten på maj igen. "Med tiden så har vi kommit överens", säger han.

För drygt ett halvår sedan stängde ägarparet Isabelle Jonsson och Bajar Elmazoski igen Leon's Steakhouse. Nu planerar de att öppna i mitten på maj igen. "Med tiden så har vi kommit överens", säger han.

Foto: Bajar Elmazoski

Arjeplog2022-04-22 21:30

Under andra veckan i maj räknar ägarparet, Bajar Elmazoski och Isabelle Jonsson, med att de ska öppna dörrarna till steakhouset igen. 

– Vi håller på att renovera och måla om. Vi väntar också på nya stolar och lite andra maskiner, det är det som tar tid, säger Bajar Elmazoski.

Drygt två månader efter att restaurangen stängdes i slutet på september så hittade ägarna ett nytt koncept för matservering. Det blev en foodtruck som stått parkerad vid Shellmacken.

– Den kommer läggas ned i samband med att restaurangen öppnar.

I början på september skrev vi om att den ena delen av ägarparet, Isabelle Jonsson, riktade in sig på att öppna en klädbutik. I sortimentet har även leksaker funnits.

– Den läggs också ner, vi hinner inte med allting. Det är svårt att hitta personal och vi ska försöka jobba så mycket som möjligt själva, säger Bajar Elmazoski.

Anledningen till den plötsliga stängningen bottnade sig enligt ägarna i att man inte kommit överens om hyran med hyresvärden. Fastigheten har varit till salu i drygt ett halvår för 3 500 000 kronor. 

– Den är fortfarande till salu, vi börjar med att hyra och sen får vi se hur det blir i framtiden. Det känns riktigt bra att öppna igen.

Menyn kommer likna den tidigare enligt Bajar Elmazoski, men med någon liten ändring.

– Det är både lunch och à la carte. Det blir något nytt men i stort sett som innan. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!