Äntligen seger för Rosvik mot VindelnÄntligen seger för Rosvik mot Vindeln

112 svarta sekunder sänkte Rosvik112 svarta sekunder sänkte Rosvik

Mattias Ringbjer enda målskytt när Rosvik föllMattias Ringbjer enda målskytt när Rosvik föll
3 februari 2023 21:46
Ishockey

Rosvik utan poäng efter förlust mot Sunderby

Rosvik utan poäng efter förlust mot SunderbyRosvik utan poäng efter förlust mot Sunderby
1 februari 2023 17:40
Ishockey

Spelarbrist i Rosvik – lirade med endast elva utespelare

Spelarbrist i Rosvik – lirade med endast elva utespelareSpelarbrist i Rosvik – lirade med endast elva utespelare
Förlorade med 1–16 (!)Osäkert om klubben kan fortsätta bedriva två herrlag.
31 januari 2023 21:41
Ishockey

Bottennapp för Rosvik borta mot Clemensnäs

Bottennapp för Rosvik borta mot ClemensnäsBottennapp för Rosvik borta mot Clemensnäs
27 januari 2023 22:38
Ishockey

Rosviks galna avgörande – Bäckström sköt segerpucken när fyra sekunder var kvar

Rosviks galna avgörande – Bäckström sköt segerpucken när fyra sekunder var kvarRosviks galna avgörande – Bäckström sköt segerpucken när fyra sekunder var kvar
24 januari 2023 23:07
Ishockey

Galen målexplosion i Rosvik – han gjorde tretton (!) mål i matchen som slutade 19–7

Galen målexplosion i Rosvik – han gjorde tretton (!) mål i matchen som slutade 19–7Galen målexplosion i Rosvik – han gjorde tretton (!) mål i matchen som slutade 19–7
20 januari 2023 21:46
Ishockey

Defensiv genomklappning när Rosvik föll mot Clemensnäs

Defensiv genomklappning när Rosvik föll mot ClemensnäsDefensiv genomklappning när Rosvik föll mot Clemensnäs
12 januari 2023 21:35
Ishockey

Älvsby segrare borta mot Rosvik

Älvsby segrare borta mot RosvikÄlvsby segrare borta mot Rosvik
11 januari 2023 09:12
Ishockey

Rosvik föll tungt i premiären: "Det var en kalldusch"

Rosvik föll tungt i premiären: "Det var en kalldusch"Rosvik föll tungt i premiären: "Det var en kalldusch"
10 januari 2023 21:48
Ishockey

Tung förlust när Rosvik krossades av Burträsk

Tung förlust när Rosvik krossades av BurträskTung förlust när Rosvik krossades av Burträsk
17 december 2022 13:09
Sport

Matcher • Resultat • Tabeller • Här hittar du allt om ditt lag

Matcher • Resultat • Tabeller • Här hittar du allt om ditt lag Matcher • Resultat • Tabeller • Här hittar du allt om ditt lag
16 december 2022 22:03
Ishockey

MG/Arvidsjaur slog Rosvik på hemmaplan

MG/Arvidsjaur slog Rosvik på hemmaplanMG/Arvidsjaur slog Rosvik på hemmaplan
15 december 2022 18:00
Ishockey

Ombyggda ishallen räddar Rosvik från elkrisen – men klubben orolig tappa utövare: "Vår största farhåga"

Ombyggda ishallen räddar Rosvik från elkrisen – men klubben orolig tappa utövare: "Vår största farhåga"Ombyggda ishallen räddar Rosvik från elkrisen – men klubben orolig tappa utövare: "Vår största farhåga"
11 december 2022 15:06
Ishockey

Rosvik ryckte i sista perioden och vann mot Överkalix

Rosvik ryckte i sista perioden och vann mot ÖverkalixRosvik ryckte i sista perioden och vann mot Överkalix
30 november 2022 11:34
Ishockey

Rosviks succé på hemmais fortsätter – ny seger och serieledning • Luleåspelare imponerar: "Det har verkligen lossnat för dem"

Rosviks succé på hemmais fortsätter – ny seger och serieledning • Luleåspelare imponerar: "Det har verkligen lossnat för dem"Rosviks succé på hemmais fortsätter – ny seger och serieledning • Luleåspelare imponerar: "Det har verkligen lossnat för dem"
29 november 2022 21:34
Ishockey

Ryck i sista perioden avgjorde för Rosvik hemma mot Boden

Ryck i sista perioden avgjorde för Rosvik hemma mot BodenRyck i sista perioden avgjorde för Rosvik hemma mot Boden
22 november 2022 21:37