Det här var ju som sjutton, Vistträsk

Arjeplog hade kallat in alla reserver för att få ihop ett lag till division 6-matchen mot Vistträsk. Och som väntat blev det tungt för besökande Arjeplog - matchen slutade hela 17-0 (10-0) till hemmalaget.

Hela 17 mål hann Vistträsk få till i lördagens match mot Arjeplog i södersexan. Här rullar en av bollarna in i Arjeplogsmålet.

VISTTRÄSK2008-09-23 06:00
Med en helt tom avbytarbänk kom Arjeplog till Vistträsk i lördags. För att få ihop ett lag fick även tränaren Cohn Lundström snöra på sig fotbollsdojorna.
- Och jag som egentligen har slutat... Men dagens lag var ett riktigt hop-plock. Vi hade två målvakter som utespelare och anfallare som mittbackar, sa Arjeplogs tränare efter matchen.
Tätt mellan målen
Redan från början var matchen i hemmalagets händer och målen kom med nära på fem minuters mellanrum:
I 2:a minuten satte Andreas "Eson" Eriksson matchens första mål.
I 9:e minuten gjorde Adam Nilsson nästa.
I 16:e och 19:e Andreas "Eson" Eriksson igen.
I 23:e Emil Bergvall.
I 26:e Adam Nilsson igen.
I 29:e Peter Lundberg.
I 35:e Jon Larsson.
I 39:e Peter Lundberg igen och avslutningsvis gjorde Erik Öhman 10-0 just innan matchvila.
Även om andra halvlek bjöd på ett slarvigare spel från Vistträsk så blev den något av en repris av första med mål på mål.
Fem från "Eson"
Efter 49 minuter gjorde Andreas "Eson" Eriksson sitt fjärde mål.
I 50:e blev det mål av Robert Öhlund.
I 52:a gjorde Peter Lundberg sitt tredje mål.
I 53:e var det Anton Öhlund.
I 66:e fick Andreas "Eson" Eriksson till sitt femte mål.
I 80:e gjorde Adam Nilsson sitt tredje mål och det hela avslutades med ett mål från Robert Öhman i den 85:e spelminuten och målkalaset stannade därmed vid 17-0.
Lördagens match var förmodligen den sista för Vistträsk då Arjeplog redan lämnat walk over i hemmamatchen.
Arjeplog däremot har fortfarande en match kvar då de ska möta Vidsel nästa helg.