Stark insats av Wibax Patriots

Wibax Patriots svarade för en stark insats när laget tog sin andra seger i innebandyallsvenskan.
Två gånger hämtade laget upp underläget mot Täby och i förlängningen klev forwarden Tommy Nilsson fram och satte det avgörande målet 8–7, (2–3, 2–2, 3–2, 1–0).
– Det var riktigt skönt och det är alltid kul att få avgöra, sa matchvinnaren.

Tommy Nilsson satte det avgörande målet i förlängingen när Wibax Patriots vann på bortaplan mot Täby. (Arkivbild)

TÄBY2014-11-02 19:21

Snacka om att 26-årige Tommy Nilsson har hittat målformen.

I förra helgens match mot Sandviken blev han tremålsskytt.

I dag gjorde forwarden fyra nya mål varav matchens sista som innebar att Wibax Patriots fick med sig två poäng.

– Det var skönt att vi lyckades vända. Vi låg ju under med 4–7 så vi gjorde det riktigt bra. Täby låg ju även fyra i tabellen innan matchen.

Det avgörande målet satte han när 1.49 spelats av förlängningen.

– Vi bröt nere i ett av våra egna sarghörn. Jonas Landström drev en bra bit och la bollen till mig. Jag sköt ganska direkt och bollen gick in i det bortre hörnet, berättade han.

Det var hans tionde mål i serien (sju matcher).

– Jag är nöjd och jag hoppas att det fortsätter i samma takt med målgörandet.

Låg under

Efter första perioden låg Wibax Patriots under med 2–3.

I andra perioden drog Täby ifrån till 4–2 men Wibax Patriots lyckades hämta upp underläget och kvittera till 4–4.

Men innan periodens slut återtog Täby ledningen och i tredje perioden gjorde laget ytterligare två mål vilket betydde 7–4.