Öjebyn trea i söderfemman

STORFORS2010-09-14 05:58
Öjebyn låg under med 0-1 borta mot Storfors AIK 2 efter den första halvleken, men vände i andra och vann med 3-1.
Därmed säkrade Öjebyn tredjeplatsen i division 5 södra efter Alterdalen och Ersnäs.
- Målsättningen var att inte åka ur serien. Därför kan vi inte vara annat än nöjda med säsongen, säger tränaren Jörgen Öhlund.
Öjebyn har 32 poäng och fyran Gammelstad är fyra poäng efter inför den sista omgången till helgen.
Mot Storfors 2 såg det dock inte alls bra ut efter den första halvleken. Hemmalaget hade ledningen med 1-0 och Jörgen var allt annat än nöjd.
- Från vår sida var det helt bedrövligt.
Jörgen gjorde ett par byten och genast blev det bättre. Öjebyn kvitterade genom Patrik Jonsson efter en fräck frispark. Han slog till när Storfors målvakt var fokuserad på sin mur.
André Öhlund gjorde 2-1 och Robin Quintana Lundberg 3-1.
- Jag tycker det var spel mot ett mål i andra och vi kunde ha gjort fler mål, menar Jörgen Öhlund.
Bra insatser i Öjebyn av André Öhlund och Robert Strand. Anton Kemi svarade för ett piggt inhopp i andra halvleken.