Omsättningen steg från 128 till 171 miljoner kronor. 43-miljonerkronorsökningen berodde till stor del på intäkterna från SHL:s nya tv-avtal och pengarna som Jakob Porser sköt till för att man skulle kunna genomföra sin teknikinvestering.
– Men biljett- och reklamintäkterna ökade också. Och säsongskortsförsäljningen går fortsatt bra. Liksom reklamförsäljningen. Så den positiva trenden verkar hålla i sig, säger Stefan Enbom.
Det ekonomiska resultatet av de båda elitlagens slutspel var ett plus på 4 miljoner kronor.
De tre hemmamatcherna i finalserien mot Linköping betydde också att föreningens damlag för första gången kunde redovisa ett positivt resultat.
– Vi har haft en härlig publikutveckling. Teknikinvesteringen har absolut hjälpt oss att höja snittet. Men man ska inte glömma att båda våra elitlag har spelat en härlig ishockey och vunnit många matcher, säger Stefan Enbom.
Nu uppgår föreningens egna kapital till 26,5 miljoner kronor.
– Det känns förstås väldigt bra, säger Stefan Enbom och fortsätter:
– Det här ger oss stabilitet och trygghet. Men vi kommer fortsätta hålla hårt i plånboken. Vi vet hur fort det kan svänga.
Under den gångna säsongen ökade kostnaderna för den sportsliga verksamheten med 6,1 miljoner kronor.
Av dessa 6,1 miljoner kronor gick 1,9 till dam- och flickverksamheten.
– Det var helt i linje med vår plan. Och det gjorde exempelvis det möjligt för damlaget att börja träna på dagtid. Numera är samtliga spelare också avlönade, säger Stefan Enbom.
För en tid sedan sa Luleå Hockey upp sitt arenaavtal och begärde en omförhandling i förhoppning om att få ned sina utgifter.
Men några samtal mellan föreningen och Luleå kommun har ännu inte initierats.
– Vi är fortfarande i behov av ett bättre avtal. Vi kan redan nu konstatera att det kommer bli tufft att få ihop det nästa år. Och det kommer bara att bli tuffare och tuffare för varje år som går. Många av de andra klubbarna i ligan har helt andra möjligheter än oss, säger Stefan Enbom.