PSG vände och vann i slutminuterna

Paris Saint-Germain låg under i större delen av Ligue 1-matchen mot de regerande franska mästarna Lille.

PSG-spelarna firar Angel Di Maria 2–1-mål mot Lille.

Fotboll2021-10-30 00:30

Men med drygt kvarten kvar av ordinarie matchtid kvitterade Marquinhos och i matchminut 88 satte Angel Di Maria vinnarmålet efter en passning från Neymar. PSG vann med 2–1 på hemmaplan.

PSG:s storskytt Kylian Mbappe saknades på grund av sjukdom och superstjärnan Lionel Messi spelade bara en halvlek.

Vinsten gör att PSG utökar sin ledning i tabellen – det är nu tio poäng ner till tvåan Lens. Men trots serieledningen har hösten börjat skakigt för Parislaget.

Kvällen match var det tredje av fyra hemmamöten i Ligue 1 då PSG tar sig förbi ett underläge och vinner med ett sent mål.

Att Messi inte har gjort något mål på fem spelade matcher i den franska ligan är långt under vad som förväntades när han kom till klubben i augusti. Men samtidigt har han under samma period gjort tre mål under tre matcher i Champions League.

Att han inte fick spela de 90 minuterna mot Lille kan vara att man vill spara på hans krafter inför onsdagens Champions League-möte med Leipzig.