Nu drar fotbollen igång – vi sänder massor

Äntligen drar fotbollen igång på allvar. Det innebär att PT redan med start i helgen tv-sänder massor av matcher.

Det blir en mängd matcher på pt.se den här fotbollssäsongen.

Det blir en mängd matcher på pt.se den här fotbollssäsongen.

Foto: Per Sandberg/Micke Lindgren/Bildbyrån

Fotboll2021-06-03 10:00

Det blir en riktig fotbollshelg på pt.se.

Det här sänder vi.

Lördag: 

13.00 Infjärden–Umedalen. Infjärdens division 1-lag för damer kommer att bli en flitig gäst i våra sändningar under säsongen. Just nu är fyra matcher med laget inplanerade i vår tv-tablå bara den kommande månaden. Det blir betydligt fler än så längre fram också. Kan ISK trots stora ändringar i spelartruppen upprepa fjolårets fina femteplats? 

14.00 Storfors-Friska Viljor. Saik gör sin första match i division 2 för herrar. Totalt kommer vi att visa minst tio av Saiks matcher den första historiska säsongen i division 2. Vi visar alla extra heta matcher och mer än så. 

Söndag:

14.00 Karlstad–Piteå IF. Efter att ha stått över två omgångar på grund av covid-19 i truppen är PIF:s herrar tillbaka i spel. Laget har med sig två raka segrar och tre i rad utan förlust. Nu går nykomlingen för att förlänga sviten. Vi sänder samtliga Piteås 30 matcher i ettan den här säsongen. 

Älvsbyns fotbollsherrar är efter många år tillbaka i division 3. Det är också ett lag där vi sänder fler matcher. Den första blir hemmapremiären 13 juni mot Sunnanå.

Övrigt: Dessutom håller vi koll på den lägre fotbollen och de avgörande möten som väntar i höst. Det kan också bli matcher med Piteå IF dam i svenska cupen eller DM.

Med reservation för eventuella ändringar har vi i nuläget spikat 70 matcher i olika serier, men många fler tillkommer. Listan uppdateras ständigt i vår livekalender på pt.se.

Petra Lundgren, Infjärdens SK
Petra Lundgren, Infjärdens SK
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!