Lillpite och Bergnäset 2 kryssade i toppmötet

De båda topplagen i division 4 Norrbotten södra herr i fotboll, Lillpite och gästande Bergnäset 2, spelade oavgjort, 1-1 (1-0), i matchen mellan lagen på måndagen.

Lillpite IF spelade lika mot Bergnäsets AIK 2

Fotboll2024-08-19 20:30

- Grymt prestation. Våra killar kommer ut med rätt attityd mot ett starkt BAIK. Vi ligger rätt i positionerna i stort sett hela matchen och de har svårt och komma genom eller bakom våra lagdelar. Vi tar en poäng och en grym prestation med oss, tyckte Lillpites tränare Elvis Mani, efter matchen.

Lillpite tog en tidig ledning. Joel Edström slog till, redan i tionde minuten. Det dröjde till den 72:a minuten innan Algot Lidman kvitterade för Bergnäset 2. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Lillpite har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8-4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bergnäset 2 har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 7-7 i målskillnad. Det här var Lillpites fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Lillpite stannar därmed på andra plats, och Bergnäset 2 toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för Lillpite är Öjeby. Lagen möts söndag 25 augusti 13.00 på Lillpite-Brovalla.