Arvidsjaur bröt tunga sviten mot FC 65 Nord

Inför matchen hade laget åtta förluster i rad i division 3 Norrbotten södra dam i fotboll.

IFK Arvidsjaur FK spelade lika mot FC 65 Nord

Fotboll2024-08-09 21:39

Hemma mot FC 65 Nord bröts den tuffa sviten för Arvidsjaur, även om det inte räckte till seger. Det blev 1-1 (0-0) i matchen på fredagen.

- Vi genomför matchen på ett bra sätt och är nöjda med en poäng, kommenterade Arvidsjaurs spelare Hanna Karlsson efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Ruth Öberg till och gav Arvidsjaur ledningen.

FC 65 Nord kvitterade till 1-1 i 65:e minuten.

Arvidsjaur har en oavgjord och fyra förluster och 3-21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan FC 65 Nord har två oavgjorda och tre förluster och 5-9 i målskillnad.

Det här betyder att Arvidsjaur är kvar på nionde och sista plats, och FC 65 Nord stannar på sjätte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Arvidsjaur är Norrsken. Lagen möts måndag 12 augusti 19.30 på Ringelvallens IP.