Segertåget fortsätter för K4

K 4 IF:s segertåg i innebandyns division 2 fortsätter.På söndagseftermiddagen vann laget för femtonde gången i rad i serien, när Gammelgården på bortaplan besegrades med 17-7 (5-3, 4-2, 8-2).

K4 IF fortsätter att vinna och ösa in mål i innebandy. (Arkivbild)

K4 IF fortsätter att vinna och ösa in mål i innebandy. (Arkivbild)

Foto: Annelie Nilsson, Nyheter i Norr

ARVIDSJAUR2013-02-18 03:47

Trots storsegern är K 4 IF inte riktigt nöjt med insatsen.

- Vi får det inte riktigt att stämma. Fast det kan vara bra inför kvalet att vi får känna att vi måste jobba ordentligt, säger spelaren Mats Öhman.

K 4 IF hade initiativet matchen igenom, men det dröjde till den tredje perioden innan laget rusade ifrån motståndaren rejält i målprotokollet.

Femton segrar
Trots att K 4 IF kan bättre fanns det saker att glädja sig över.

Till exempel att segersviten nu är femton matcher lång. Enda förlusten hittills kom mot Stil i seriepremiären för snart fem månader sedan.

Ett annat glädjeämne är att K 4 IF i och med söndagens seger i det närmaste är klart för att få kvala till division 1 senare i vår.

- Nu när seriesegern är säkrad är det full fokus på kvalet, säger Mats Öhman.

Linus första mål
Ännu mer att glädjas åt hade 16-årige Linus Eklund som fick göra sitt allra första mål i seniorlaget.

Linus gjorde dessutom en bra insats i matchen, precis som 15-årige Kasper Ask Lundberg. Kristoffer Åman fick priset som matchens lirare.

K 4 IF:s målskyttar: Samuel Lindmark 5, Kristoffer Åman 4, Oskar Forsgren 3, Mats Öhman 2, Erik Sandman, Linus Eklund och Jesper Renberg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!