Argentum förlorade stort igen

IBF Argentum 91 åkte på ännu en storförlust, 3-19 (2-10, 0-2, 1-7), när laget på söndagen på bortaplan spelade mot tabelltvåan Notviken.

ARJEPLOG2013-02-18 03:45

Argentum fick tidigt problem. Dels i form av en skada på Per Gyllenberg, dels när det i början av matchen, i samband med att Argentum kvitterade till 1-1, uppdagades att spelaren Fredrik Jakobsson inte fanns med på laguppställningen.

På den femminutersutvisning som då drabbade laget gjorde Notviken sex mål och hade därmed ledningen med 7-1 redan innan tio minuter hade spelats av matchen.

- Två tunga avbräck, och vi hade ju inte så stor trupp från början, säger Lars-Gunnar Brännström, vikarierande tränare för Argentum.

Trots det stora underläget stretade Argentum emot, speciellt i den andra perioden där laget bara släppte in två mål.

- Då krigade vi bra. Visst hade Notviken övertaget, men vi kämpade hårt. Vi gjorde vad vi kunde, men vi spelade med två femmor hela matchen och i den tredje perioden tog orken ut sin rätt, säger Lars-Gunnar Brännström.

Argentums mål gjordes av Raymond Vesterlund, Hannes Laestander och Nicklas Hallnor.