Storförlust i premiären

Tväråselets herrar fick se sig rejält besegrat i säsongens premiärmatch i innebandytrean när det mötte Gammelgårdens IF på hemmaplan. Gästerna satte hård press på Tväråselet som under första perioden höll jämna steg med sedan tappade matchen. I lördags spelade Tväråselet premiärmatch i division 3

Gammelgårdens IF jublar efter ännu ett mål. Lördagens seriepremiär gick allt annat än bra för Taifs herrar som förlorade med 6-16.

ÄLVSBYN2010-09-27 03:38
Efter en säsongs uppehåll är nu Tväråselets herrar tillbaka på innebandyplanen, men de orkade inte hålla emot när Gammelgårdens IF kom på besök och satte hård press på hemmalaget från start.
Redan efter 1,07 gjorde gästande Gammelgården sitt första mål och utökade ledningen till 0-2 redan minuten senare.
Men efter 3,20 reducerade Robert Kemi efter passning från Roger Nyström. Kalixlaget hann dock få in ännu ett mål innan Taifs Johan "Snibben" Nilsson satte 2-3 efter 9,27, framspelad av Robin Johansson. Och efter 12,54 kvitterade så hemmalaget genom Stefan Edström, assist åter från Robin Johansson.
Innan periodens slut hade båda lagen fått in ytterligare varsitt mål (Taifs genom Stefan Edström) och ställningen var 4-4 vid paus.
Kommer inte i kapp
Men i andra perioden drog gästerna ifrån och tryckte in hela fyra mål utan att Tväråselet lyckades få grepp om spelet.
I tredje perioden rann siffrorna i väg. Tväråselet svarade visserligen för två reduceringsmål genom Nils Nilsson, assist Roger Nyström samt Stefan Edström igen, assist Stefan Nilsson. Men Gammelgård fick in hela åtta mål under perioden och ställningen var alltså 6-16 när slutsignalen gick.
- Vi var för dåliga på att möta bollen och de satte hög press på oss, kommenterar Taifs Roger Nyström efter matchen.
På lördag får Taifs herrar en ny chans på hemmaplan när de möter Gammelstads IF.