Tummen upp och Tummen ner

9 augusti 2019 12:00

TUMMEN UPP

# # ... och dagens ros vill vi ge bilisterna i de två bilar som stannade måndagen 29/7 i Korsträsk, Älvsbyn, och hjälpte oss, var med oss hela tiden till ambulanserna kom när vi var med om en bilolycka. Vilket hjärta ni har. Tack för all hjälp. Kram!

Alexander & Veronica

# # ... för parkförvaltningen och de som sköter om de fina planteringarna i Piteå. Verkligen vackert.

Karin L

# # ... och tack Yngve Holm för att vi fick följa med till Storforsen och Diggiloo.

Respektive

# # ... ja, många tummar upp och tack till Leif i Rosvik som hjälpte mig med punkteringen lördagen 4/8. Du fick kämpa rejält med den!

Kicki med sonens ”skitaudi”

# # ... och tack till Sven, vägens riddare!. Vår räddare då vi fick punktering mellan Jokkmokk och Arvidsjaur. Tusen tack för att du stannade från oss i Tyresö

Monica och Camilla

# # ... för syskonen Nilsson på Slammermora , som ordnade med trevlig underhållning ock picknick på Solängen den 25 juli.

Vi på Solängens kolonilotter

# # ... till Karina, Anette och Marita för den trevliga kusinträffen i Lauker. Hälsningar från alla genom

Margit

# # ... för bilbärgaren Kenneth Lindberg som snabbt kom och hjälpte mig när bilen plötsligt ”dog” sent en kväll. Snabb hjälp och ett fantastiskt professionellt bemötande. Saab är därmed fortfarande en bil i toppklass.

Staffan Lundström

TUMMEN NER

# # ... till du/ni som slänger mjölkpaket i komposttunnan (den bruna) där man bara ska slänga (OBS!) matrester. Hoppas på skärpning, ser ni inte att det står endast matrester på tunnan vid hyreshusen på Smedjevägen i Korsträsk. Om ni inte har kompostpåsar finns det att hämta på Återvinningstationen i Älvsbyn.

Observant

# # ... till PT:s testpatrull som skrev fel företagsnamn så att Piteå Thaimat förlorade mycket pengar på PDOL-helgens försäljning och dessutom inte fick en skriftlig ursäkt i tidningen. Bara att maträtten missades i testet. PT borde betala mellanskillnaden på hennes förlust.

Besviken prenumerant

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!