Tummen upp – och tummen ner

31 maj 2019 14:30

TUMMEN UPP

# # ... för all fantastisk personal i skola och förskola i Piteå kommun. Lärare som fått mer och mer arbetsuppgifter och som ända kämpar med kunskap och utveckling för våra barn som främsta mål, förskollärare som också utbildar, aktiverar och motiverar våra små och förbereder dem för vad som komma skall. Känns tryggt att ha sådan personal, om än man skulle önska att ni fick förstärkning och högre lön. Men tack!

Mamma Anna

# # ... för Birgitta och Anna, nu har en termin gått i träffpunkten. Som avslutning stod Sikforsarna för underhållningen. Förplägnaden var smörgåstårta och en chokladboll gjord och bjuden på av Anders Forsmark. Tack till er alla. Vi som trivs på Fluxen varje tisdagseftermiddag är evigt tacksamma för denna stund ni bjuder på.

Alla närvarande

# # ... till Ugglans fritids för deras engagemang. 24-timmarsäventyret är något eleverna kommer att minnas. Tack för den här tiden!

Thea, Ingela och Janne

# # ... till Therese Bergdahl, Piteå kommun, samt jaktledaren Christer Jonsson som tagit problemen med måsarna vid Ringiusviken på allvar och i flera år jobbat för en lösning.

Boende vid Ringiusviken

# # ... och ett stort tack till Ugglans fritids i Öjebyn som anordnat ett fantastiskt 24-timmarsäventyr för fritidsbarnen. Även tummen upp till kökspersonalen som ställt upp och fixat tacomiddag till barn med respektive familj. Mycket uppskattat. Ni är helt fantastiska.

Meja med familj

# # ... för den jättetrevlige kille (elev) på Pitholmsskolan som lotsade oss till expeditionen så att en kvarglömd mobiltelefon hittades. Man blir glad när man träffar på sådana ungdomar.

Tacksam mormor

# # ... för alla skolelever i Munksund och Hortlax, för er fina insats att sälja majblommor. Allt enligt majblommans motto; Barn hjälper barn. Stort tack!

Styrelsen gnm Inga

TUMMEN NER

# # ... för vem? Ser med sorg hur stormfälld skog och kapat sly längs med Timmerleden och Järnvägsgatan förfular vår fina natur. Vems är ansvaret?

Estet

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!