TUMMEN UPP

* ... för Harriet Bergqvists inlägg om sjukvårdens kris. Det sätter fokus på det som är ett problem för mycket av det som krisar i dagens Sverige, centralisering, byråkratisering, experter och konsulter som har föga kontakt med verkligheten "på golvet". Det är kanske inte så mycket penningbrist, som att resurserna hamnar på fel nivå. 

Lars-Erick Forsgren, Öjebyn

* ... för Harriet Berqvist. För hennes tänkvärda ord i PT.

AB

* ... och grattis till Eva Rögde. Du är den rätte att ta över vid ABF! Toppen! Lycka till! Trist bara att PRO mister Dig.

LOsan

 ... till den vänliga kvinnan som fredag den 17/1 hjälpte mig upp när jag halkat omkull vid bilen utanför Källbo. Det slutade bra trots trasiga glasögon. Tusen tack!

Änglar finns

* ... upp till Ida på glasögonbutiken i Piteå som alltid är så glad, trevlig och tillmötesgående. 

"Grannen" ovanför 

* ... ... för våra vaktmästare Stefan och Osmo från Samhall, som servar oss på Storgatan 90 B. Alltid trevliga och alltid serviceminded. Tack för att ni hjälper för oss!

Monica & Doris

* ... för kommunens personal som sköter om våra gång-och cykelvägar! Plogar och sandar som prio 1.

Hel och frisk motionär

* ... för blomsterfirman i Piteå som har varit och delat ut tulpanbuketter till alla våra boenden och personal! Vilka glädjespridare ni är! Tusen tack!

Personalen på Ängsgården 

* ... till Kjell och grabbarna Alexander och Jonatan som hjälpte oss med rullstolen över Rådhustorget, som var fullt med snömodd. Ett stort tack.

Barbro och Hans

* ... för Harriet Bergqvists artikel "Politiker: Underskatta inte vårdpersonalen!" Mycket pedagogisk!

Greta Björklund