Tummen upp

...och tusen tack och röda rosor till er två underbara personer som hjälpte mig då jag ramlat på lasarettsparkeringen den fjärde mars.

Den grå bilens ägare

...till glasögonbutiken och deras personal, väldigt tillmötesgående, trevliga, vänliga och kunniga. Man får alltid all hjälp man önskar utan längre väntetid, tack!

Kund

...och tusen tack du kvinna som lämnade in min plånbok på Hanséns i Piteå.

Christer Berggren

...och tack till Ortopedkliniken, Piteå Sjukhus. Operation, postoperation och avdelning för professionellt omhändertagande vid min höftoperation.

Gudrun Hägg

...och ett stort tack till "Jesper" som offrade sin tid på skjutbanan för att bogsera mig upp från det snöfyllda dike i vilket jag hade kört fast i fredags. Hoppas att du prickade riporna ändå!

Aldrig mer framhjulsdrift

...till sjuksköterskan Robert på Hällans hälsocentral som ordnade så min fars medicin stämmer och var mycket trevlig, du gjorde min dag. Önskar det fanns fler som dig. 

Marie

Tummen ner

...till bilförare i allmänhet som kör som dårar i vattenpölar och skvätter ner fotgängare, men i synnerhet till dig, som i full gas körde genom en vattenpöl, utanför Coops parkering i söndags eftermiddag. Du skvätte ner mig men körde så fort, långt över tillåten hastighet, att jag inte hann ta ditt registreringsnummer. Tur för dig!

Kvinnan i den gröna kappan