Ovanligt många Tummen ner

26 juli 2019 13:39

TUMMEN UPP

# # ... och stort tack till den trevlige och glada säljaren som mycket proffsigt lotsade oss fram till vår en härlig inglasning av vår altan, särskilt uppskattat i de nyligen kraftiga och svala så kallade sommarvindarna.

Familjen före detta tvehågsen

# # ... och tack till Daniel, Ann-Kristin F och David L. på Stålgatan i Öjebyn för arbetet på ”ödetomterna”.

Grannarna

# # ... och varmt tack till Anna-Greta och Ivar Wasslen för all hjälp ni ger! Det är en fantastisk samhällsinsats ni gör. Vi önskar er mycken trevnad bland alla blommor vid sommarstugan.

Arnold och Ulla-Britt

# # ... och stort tack till Eva-Britt, Göran, Anne-Lena och Johnny som gjorde Norgeresan och vistelsen där lätt och trevlig för en gammal och ovig ”faster”. Önskar er fortsatt skön sommar.

Ulla-Britt

# # ... till kommunens gatukontor som snabbt sopar upp glas från gång- och cykelbanor när man mailar till dom. Samtidigt tummen ner till dom som kastar glas på marken!

Cyklist

# # ... och tack för uppvaktningen på min 80-årsdag den 28 juni. Insamlingen till Operation Smile uppgick till 5 690 kronor och kommer att användas till att operera två barn som fötts med gomspalt.

Maria Norrfjärden

TUMMEN NER

# # ... för Piteå kommuns hemtjänst som skickar oss obekanta killar i 20-årsåldern, många av dem med väldigt låg kvinnosyn dessutom, som ska duscha oss kvinnor 70 år och äldre. Väldigt kränkande, tycker jag.

Desirée Gustafsson

# # ... för PDOL som har tagit bort alla sittbänkar från Rådhustorget, Storgatan, Byxtorget. Man kan inte sätta sig och vila någonstans! Skandal!

Irriterad

# # ... för den person utan något som helst omdöme som leker racerförare med sin båt med hamn på Nötön. Ljudet är värre än om man står vid startbanan på Arlanda varför småbarn som just somnat väcks av denna dårskap. Skärpning och visa hänsyn till andra?

Fåröbo

# # ... för dig som stal min cykel på Prästgårdsgatan 2D fredag eftermiddag den 19 juli. En svart treväxlad Monark med korg fram och grå trasig sit. Var snäll och återställ den. Det är mtt enda fortskaffningsmedel.

Piteåbo

# # ... för er som stjäl från våra föräldrars gravplats. Vi är ledsna för det ni gör.

”Barnen”

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!