Och var ska pensionärer äta nu?

8 maj 2019 10:17

REPLIK

Med anledning av: "Sista spiken i kistan för restaurang Fluxen" (7/5)

Då kom det väntade beslutet om nedläggning av Fluxens restaurang men köket skall vara kvar. Undrar var man har tänkt att pensionärer som till exempel undertecknad skall äta de dagar man äter ute för Fluxens mat är bra med ett stort salladsbord.

Vi kanske skall äta på någon av dessa otaliga pizzerior som finns på byn? Den maten är ju näringsmässigt alldeles utmärkt för äldre människor, fet och fin. Eller kanske någon av de två hamburgerierna som finns som ju också serverar fet och fin mat?

Vi kan ju alltid äta på Folkhögskolan som också har bra mat, men det går ju bara under terminerna och dessutom ligger det ocentralt.

Nej, jag har inte glömt bort Clary´s eller Polar hotell men där är det ju inte kombinerat med den miljö för samvaro som finns på Fluxen. Som väntat ett synnerligt ogenomtänkt förslag från sosse- och vänsterhåll även om de andra partierna verkar ha fastnat med skägget i brevlådan förutom Sverigedemokraterna.

Men inbesparingar går ju alltid att göra på annat, vi har ju ett kommunalråd som går lös på dryga miljonen varje år inklusive sociala avgifter och med tanke på det tveksamma mervärde som han och övriga politiker inom sosse- och vänstergänget skapar så vore det ju en vettig inbesparing. Dessutom har vi ju hela tjänstemannakonkarongen som vi skulle kunna spara in på.

Det går om man bara vill men viljan saknas. Tur att man fortfarande har möjlighet att rösta för nästa val så kommer ju inte sossarna eller vänstern att få min röst i kommunalvalet det är lika säkert som amen i kyrkan.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Johnny Lestander