Många tummen upp/ner

29 juli 2019 16:15

TUMMEN UPP

# # ... och ett stort tack för er som hjälpte oss som hamnat i vattnet just utanför skuthamn den 26/7. Tack för hjälpen!

SD & TH

# # ... och tack för den välordnade och trevliga festen "Blackout" i Klubbfors. Svettigt och varmt men det blev ändå en fest att minnas i tider. Tack till Lennart Andersson och Ulrica Hjertquist och Per-Erik Sortti som ordnade allt detta. Kram!

Ann-Britt och Jerry Berglund

# # ... till alla ni som anordnade Kolonilottens dag på Fårön, jag hade en underbar dag!

Anitha Sandström, Roknäs

# # ... för gänget som cyklade mellan Nötön och PDOL för att de använde både ljus på cyklarna och reflexvästar. Toppen!

Tacksamma bilister

# # ... för till alla arrangörer och hockeyspelare som ställde upp lördag den 27 juli för insamling till Tobias Forsberg. Vilka fantastiska medmänniskor ni är samt vilket otroligt arbete ni utfört. Tack till alla ni som var där och så matcherna.

Morfar Hans och Anki

# # ... till den skönsjungande Catrin Sjögren från Jävrebyn och tummen upp till Nova Gina 2019 Klubbfors egen showartist. Och tummen upp till alla som var där och förgyllde festen "Blackout" i Klubbfors. Tack!

Vi som var där

TUMMEN NER

# # ... för dig som stal min cykel på Prästgårdsgatan 20 (inte 2 D som det stod i lördagens PT). Det hände torsdag 18 juli, en svart treväxlad Monarc med korg fram och trasig grå sits. Var snäll och återställ den. Det är mitt enda fortskaffningsmedel.

Piteåbo

# # ... för alla gående och cyklande på väg från Gyllene tider konserten som inte hade ljus eller reflexer. Extra allvarligt med de cyklister som cyklade på fel sida. Var ni nyktra nog att se bilisten som höll på att ramma er?

Mörkrädda bilister

# # ... till dig som fredag kväll körde i minst 100 kilometer i timmen på Gamla Pitsundsvägen. Det är hastighetsbegränsning på 60, om du missat det. Tumme ned även till er andra, som kör som idioter på den här vägen.

Irriterad

# # ... för ni som stjäl från våra föräldrars gravplats. Vi är ledsna för det ni gör.

Barnen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!