Avlagda löften bör försvaras

21 augusti 2019 16:15

I sin ledare gör Nilsson som vanligt ett tappert försök att försvara Socialdemokraternas politik med alla till buds stående medel.

I dag är det André Bengtsson som får klä skott för Anders Lundkvists blamage när det gäller val av målare till sin ommålning av sitt hus. Den i vissa stycken upprörda debatt som uppstod i samband med detta, menar Kata Nilsson till stor del är Bengtssons fel.

.

Med anledning av: Ledaren ”Lundkvist talar lättvindigt om kollektivavtalen” publicerad 20 augusti.

.

Kata Nilssons verklighetsuppfattning är tyvärr inte alltid i överensstämmelse med rådande verklighet. Att fler än Bengtsson blev upprörda över att S-ledningen tydligen ville tysta kritiken verkar ha gått Katas näsa förbi. Hon skyller därför kommunalrådets ”misstag” på den debatt som uppstod, på Bengtsson.

Den verkliga orsaken till missnöjet vill inte Kata låtsas om utan faller för det vanliga socialdemokratiska sättet att försvara sina misstag med; nämligen att skylla på något/någon annat än den verkliga orsaken.

Kata Nilsson borde veta att Socialdemokraterna gick till val på bland annat att i Sverige ska svenska kollektivavtal gälla! Att vårt kommunalråd borde vara och är väl medveten om detta vet Kata Nilsson mycket väl, men föredrar att smutskasta en av de sina i stället för att hålla sig till sanningen.

Ditt så kallade försvar är patetiskt och du borde hålla dig för god att leverera dessa åsikter och i stället försvara de som vågar stå upp för de vallöften som avgetts.

Anne-Christine Esberg (SD)

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Anne-Christine Esberg (SD)