Piteåbo prisad på säljgala

Utmärkelsen, som i år tilldelas Kristina Berglund, delas ut till säljare som utmärkt sig extra ordinärt under året.

Kristina Berglund, här tillsammans med Gabriel Callert, har utsetts till årets bästa ledare i direkthandelsföretaget PM Sweden.

Kristina Berglund, här tillsammans med Gabriel Callert, har utsetts till årets bästa ledare i direkthandelsföretaget PM Sweden.

Foto: Jan Dahlqvist

Stockholms kommun2019-11-10 15:15

Sent lördag kväll tog Kristina Berglund, Piteå, emot utmärkelsen Direct Selling Award i samband med Direct Selling Swedens stora gala på Grand Hôtel i Stockholm. Priset Direct Selling Award är branschens mest prestigefyllda utmärkelse som delas ut av medlemsföretagen i samarbete med föreningen Direct Selling Sweden.

– Priset delas ut till de säljare som under året har utmärkt sig extra ordinärt och visat på stor skicklighet och kvalitet i sin verksamhet med iakttagande av föreningens etiska regler,  skriver föreningen i ett pressmeddelande.

Kristina Berglund tilldelades priset med motiveringen: ”Med exakta mål, planering och aktion i kombination med tillit och glädje, har denna lagspelare tagit sitt Team, steg för steg, mot nya höjder. Hon sätter alltid andra i Teamet före sig själv, men ikväll är hon vår vinnare som får ta steget fram”.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!