Skurkar på filminspelning

I en skum liten saloon i norra Slagnäs möts två rivaliserande skurkgäng. Båda gängen är ute efter samma dyrbara halsband, och de tre sherifferna gör allt vad de kan för att stoppa dem. Inspelningen pågår för fullt när jubileumsveckan invigs.

I saloonen. Olle Stenberg, Robin Marklund, Felix Nilsson, Petrus Lestander och Ola Elveback  är några av skådespelarna i filmen "The Wild West Brothers".

I saloonen. Olle Stenberg, Robin Marklund, Felix Nilsson, Petrus Lestander och Ola Elveback är några av skådespelarna i filmen "The Wild West Brothers".

Foto:

SLAGNÄS2009-07-13 06:00
För eleverna vid Slagnäs skola börjar det bli tradition med film. Die soft, Intiana Jonsson, James Blond och Pop-Ola finns med bland titlarna.
Gästartister
Förutom de mer erfarna skådespelarna från Slagnäs skola, finns en del gästartister med i årets film, bland annat en stuntman från Ungern.
- Det är en actionfilm, med dueller, hästar, mycket pang-pang och mycket humor, berättar Juni Stenberg, som tillsammans med Ulrika Stenberg och Lotta Fjellström står för både manus, filmning och redigering.
På fredag blir det filmpremiär i Slagnäs. Missa inte den.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om