Gröntvedt berättar att restaurangledningen just nu arbetar med att följa upp trakasserierna.
– För oss är inte frågan avslutad. Vi utreder de här händelserna och går till botten med vad det är som har hänt. Vi pratar med vår övriga personal också för att känna in om det här är ett problem, säger han.
Henrik Gröntvedt berättar att det finns många anställda på Restaurang Tage.
– Vi har även andra tjejer som jobbar i och omkring köket. Vi har inte uppfattat att vi har problem med den psykosociala arbetsmiljön tidigare. Det är däremot en del av vår policy att behandla varandra med respekt, säger han.
Han medger att det historiskt sett varit en tuffare jargong inom hotell- och restaurangbranschen.
– Särskilt kanske i köksmiljö. Jag tycker det har blivit mycket, mycket bättre. Men tydligen finns det problem än, säger Henrik Gröntvedt.
Vad har ni fått för signaler från er övriga personal?
– Det kan jag inte gå in på.
Den här praktikanten har valt att polisanmäla en kock hos er.
– Det visste jag inte.
Blir kocken kvar?
– Det kan jag inte svara på.