Vispa, feja trala la

Piteå2009-09-08 06:00
Trala la vad det går undan med att vispa ihop en sådan här mumsig och välsmakande kaka.
Beundrar så fluffigt all smet som ligger till sig i den välsmorda och välbröade långpannan.
In med plåten i ugnens härliga värme så att allt gottar till sig och blir saftigt och gyllenbrunt.
Jag säger då det vilka ljuvliga vällukter av nybakade kakor som sprids riktigt var som helst.

Fyllningen till detta bakverk är redan hoprörd så allt stryks ut med en mycket varsam hand.
Lite riven välsmakande dekorationschoklad fördelas här och där för att bli till ett konstverk.
Tar fram den vassaste kniven och skrider till verket med att skära upp allt i jämnstora bitar.
Allt packas sen ned i fryssäkra påsar och skålar för kommande njutningsfulla kaffestunder.

Givetvis så är det avlagt delikata kakor för provsmakningens största och möjliga av tystnad.
Läckert ligger dom på den lilla assietten och speglar sig i glasfatets härligaste av spegelbild.
Middagen avnjuts och samtal om dagens olika saker som har hänt meddelas så andmäktigt.
Äntligen serveras kaffe och kaka och vad det smakar bra med detta finare bröd efter maten.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om