Sjuktillstånd, konstant
Lunchmöte med Hanna för att planera lite framtida sidor.
Foto:
Mot helgen började det kännas bättre. Men på tisdagen prickade jag en av
Piteås få hala fläckar och ramlade med cykeln på väg till jobbet. Fort upp och iväg, men sedan räckte det med en hostning så var nackspärren där med sitt järngrepp.
Och när maken hämtade vår treåring på förskolan samma eftermiddag kräktes hon på hans rygg från cykelsadeln.
Magsjukan var ett faktum. Så nu lever vi i det där ingenmanslandet, när man konstant känner ett lätt sus av illamående och bara väntar på de första tecknen.
När vardagen fungerar lagar vi för det mesta hälsomedveten mat. Gärna biodynamiskt, ekologiskt och kravmärkt. En av föregångarna på området är Saltå kvarn som ligger i Järna. Här intill kan du provlaga några av recepten från deras kokbok. Jag har testat några med lysande resultat!
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!