Sedan de öppnade sommaren 2020 har restaurangen haft öppet från förmiddagarna till kvällen.
– Om man tittar på andra ställen i stan så har de mest öppet på kvällar och helger. Vi har varit rätt själva med att ha öppet så tidigt och så länge, säger Aref Abdollahzadeh.
I juni fattade ägaren motvilligt beslutet att följa flera andra restaurangers linje och stänga lunchen för att fokusera på att ha öppet på kvällarna.
– Jag vet inte hur länge vi kommer ha det så. Vi vill inte stänga på lunchen men det kostar för mycket för oss. Man kan tro att lunchtid skulle vara som bäst för oss med fler gäster, men med all extra personal och mat så blir det för dyrt. Om vi skulle få det att gå runt för oss så skulle vi behöva höja priserna, vilket vi inte vill göra, säger Aref Abdollahzadeh.
Han nämner personalbrist och höjda priser på råvaror som huvudanledningar till de nya öppettiderna.
– Att hitta personal är svårt för alla restauranger i Piteå. Jag är jättetacksam för de sommarjobbare vi har men de behöver tränas upp vilket också tar sin tid. Ända sedan vi öppnade har vi haft väldigt långa öppettider, som inte är gynnsamma längre.
Aref Abdollahzadeh är hoppfull till att kunna ha öppet under lunchen igen i framtiden.
– Jag hoppas att vi kan gå tillbaka till hur det var förut. Det kanske kan ske efter semestern. Det känns tråkigt att vi måste göra så här, säger han.