Mat är ett äventyr
Foto: Leif R Jansson / SCANPIX
Kosten är något viktigt som jag känner att jag älskar och på allvar mår bra av att tillreda på alla sätt.
Älskar därför att testa på nya och spännande rätter och äter då helst gärna med den egna familjen.
För att få bli till en totalupplevelse av allt detta goda så unnar vi oss nånting gott att dricka till detta.
Förplägningen är för mig en trygghet av minnen och det allra yttersta av dom kändaste av välbehag.
Dofter som för en tillbaka 30 år i tiden med en endaste liten blinkning till koltålderns skönaste land.
Rätten ska vara för mig en mättnad plus lustkänslor med bra minnen för att förmå mig att pröva på.
Inget som är äckligt eller surt och inte heller ofantliga mängder av några konstgjorda tillsatsämnen.
Hemlagad mat är som bäst i mormors kök med färsk sommarpotatis och härligt röda jordgubbar.
Allt kan vara av enklaste slag men ändå bli en vitt spänd båge för att nå upp till kulinariska fröjder.
Ingenting kopplas till att det är någon skillnad på hunger för fattig eller rik för allt smakar så delikat.
Mat är ett äventyr och mat är ett förspel och många äter för att få leva men jag lever för att få äta.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!