Just nu får du Aftonbladets e-tidningar på köpet

Nu ingår ännu mer nyheter och underhållning i din prenumeration.
Nu ingår ännu mer nyheter och underhållning i din prenumeration.

Nu ingår ännu mer nyheter och underhållning i din prenumeration. Du som prenumererar på papperstidningen eller har en Premium Digital-prenumeration får just nu möjlighet att även läsa Aftonbladet som e-tidning.

Piteå 19 november 2023 12:00

Tack vare ett unikt samarbete får du som är premiumprenumerant tillgång till Aftonbladets alla e-tidningar helt utan extra kostnad. I vår app kan du läsa dagens Aftonbladet, Sportbladet och flera av Aftonbladets olika bilagor som till exempel Fredag, Söndag, Härligt hemma, TV-bilagan och Kryss & Quiz. Följ aktuella nyhetshändelser, fördjupa dig i sportvärlden eller ta del av reportage i de olika livsstilsbilagorna.

Ladda hem vår e-tidningsapp och logga in med samma användarkonto som när du läser nyheter på vår nyhetssajt. Här finner du nu också enkelt Aftonbladets e-tidningar. Samarbetet är ett test under hösten och vintern, så missa inte chansen att ta del av utbudet.

 

Om du inte har en smartphone går det också bra att läsa vår e-tidning och Aftonbladets e-tidningar via en dator. Gå till vår nyhetssajt och logga in med ditt vanliga användarkonto. Om du inte har läst oss digitalt tidigare så behöver du först aktivera ditt konto. Det gör du genom att klicka på "logga in" på vår nyhetssajt.

Att bläddra i e-tidningen fungerar på samma sätt som när du läser tidningen som papperstidning – men med mindre prassel. Fördelen att läsa tidningen digitalt är att du kan justera teckenstorleken och få texterna upplästa. Dessutom går det lika bra att lösa korsorden digitalt som i papperstidningen.

Du vet väl att du som är premium-prenumerant också kan läsa nyheter och reportage på våra övriga 18 lokala nyhetssajter från hela landet? Använd samma användarkonto som när du läser nyheter på vår nyhetssajt. Premium-prenumeranter får mer, helt enkelt. 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa