Inkubator får högsta betyget hittills från deltagarna

Go Business får högt betyg från entreprenörerna som deltog i vårens termin av inkubatorprogrammet.

Go Business affärscoacher Camilla Neideman, Therese Åhlund och Jonna Valikainen.

Go Business affärscoacher Camilla Neideman, Therese Åhlund och Jonna Valikainen.

Foto: Anders Westergren

Piteå2022-06-27 10:03

Efter varje termin får entreprenörer i Go Business inkubatorprogram utvärdera programmet och den senaste utvärderingen hamnade på 9,8 på en tiogradig skala. Det är det högsta betyget hittills.

– Vi är glada och stolta över resultatet och det är ju det absolut viktigaste för oss att vi skapar nytta och värde för våra entreprenörer. Utvärderingarna är till för att vi ska kunna utveckla oss och bli ännu bättre, säger Andreas Eklund, verksamhetschef för Go Business.

I år har affärscoach Camilla Neideman arbetat med att skapa ett program som ska ge deltagarna möjligheter att utveckla sitt företagande. Samtliga deltagare tycker att Go Business har gjort skillnad för deras företagande. 

Nu är ansökan öppen till höstens omgång, med föreläsare som exempelvis entreprenören Ishtar Touailat och innehållskreatören Agnes Gällhagen som driver instagramkontot Cashew Kitchen.

– Vi ser fram emot en ny termin och det är alltid lika spännande att ta del av vilka entreprenörer som vi kommer att få möta till hösten, säger Andreas Eklund.

Go Business

Go Business är en digital inkubator i norra Sveriges med sina program Hangout och Inkubator.

Projektet Go Future ägs och drivs av Piteå Science Park och finansieras av Piteå Science Park, Region Norrbotten, Region Västerbotten, Sparbanken Nord, Luleå kommun, Piteå kommun, Skellefteå kommun, Boden Business Park, Haparanda kommun, Övertorneå kommun, Jokkmokks kommun, Lycksele kommun, Vilhelmina kommun, Kalix kommun och Längmanska företagarfonden. Projektet pågår mellan 2022-01-01 och 2022-12-31.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!