Det närmar sig final och du är fortfarande kvar, hur känns det?
- Jättebra och jag är väldigt nöjd med mitt pajrecept jag gör i morgon (läs i kväll).
Varför sökte du till Hela Sverige bakar?
- Jag har sett liknande engelska program och det verkade så roligt så jag ville vara med. Utmanar gärna mig själv och vill göra något annorlunda.
Hur började ditt intresse för bakning?
- Mamma tyckte att vi skulle vara med och baka när vi var små. Sen gick jag hotell- och restaurang på gymnasiet där jag gillade dessertdelen mest.
Vilket är ditt första bakminne?
- När vi bakade lussekatter när vi var små med mamma. Det blev mer att vi mosade ihop degen till en korv.
Vilken är din favoritbakelse?
- Kladdiga grejer, inte torrkakor. Sarah Bernhardt som är chokladbiskvier med chokladtryffelfyllning.
Vad gör ni av allt fika efter programmet?
-Produktionen äter upp det de vill ha, resten ges till Stockholms stadsmission.