De expanderar och öppnar ny butik

En ny butik med showroom i direkt anslutning till en modern verkstad. Så ser det ut när Crossfix i Piteå expanderar sin verksamhet och öppnar upp på ny adress. ”Det är en unik butik i Norrland”, säger Crossfix delägare Johan Häggström.

Crossfix i Piteå öppnar ny butik, berättar delägarna Jonas Brännström och Johan Häggström.

Crossfix i Piteå öppnar ny butik, berättar delägarna Jonas Brännström och Johan Häggström.

Foto: Pressbild

Piteå2022-01-28 10:00

Tisdagen den första februari slår Crossfix i Piteå upp portarna till sin nya butik med showroom på Prylvägen 7 i Öjebyn. Crossfix, som sedan 2007 varit en service- och reservdelsverkstad till BRP-produkter, går nu in som officiell återförsäljare av dessa.

– Från första februari blir vi officiell återförsäljare av BRP:s produktsortiment inom kategorierna snö- och vattenskotrar samt fyrhjulingar i Piteå. Det innebär att vi kan erbjuda allt ifrån nyförsäljning till verkstad och tillbehör på samma ställe och under samma namn. Det blir en helhet som inte funnits i Piteå tidigare och som gör det enklare och tydligare för våra kunder, säger delägaren Jonas Brännström.

I de nya lokalerna, som totalt utgör 1 200 kvadratmeter, utgörs hälften av verkstadsdelen och lager. Den andra hälften är butik och showroom.

– Här kan vi verkligen erbjuda kunden något nytt. Vi hittade de nya lokalerna anpassade för vår verksamhet några hundra meter från de gamla och har renoverat dem för att följa BRP:s konceptbutik. Det är en unik butik i Norrland, säger delägaren Johan Häggström.

Han har tidigare drivit Strukturkonsult, men har i samband med omstarten gått in som delägare i företaget om tidigare enbart ägts av Jonas Brännström. 

Crossfix befintliga personal behålls i omorganisationen, samtidigt som verksamheten växer med tre nyanställningar med fokus på service och försäljning.

– Vi är stolta över de 15 år vi varit i branschen och känner stor motivation inför vår nya satsning. Detta är en omstart, men med samma anda. Vi gör det för våra kunder, allt för att vi ska bli det självklara valet, säger Jonas Brännström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!