Ännu en kommunal chef slutar

Fastighetschefen Johan Lång slutar på Piteå kommun för att börja en ny tjänst som affärsområdeschef på Diös Fastigheter i Luleå. "En förlust", säger förvaltningschefen Jan Ställ.

En förlust. Förvaltningschefen Jan Ställ tycker det är tråkigt att fastighetschefen Johan Lång slutar. "Det är en förlust", säger Ställ. (Arkivbild)

En förlust. Förvaltningschefen Jan Ställ tycker det är tråkigt att fastighetschefen Johan Lång slutar. "Det är en förlust", säger Ställ. (Arkivbild)

Foto: Maria Johansson

PITEÅ2016-05-30 20:00

Johan Lång gjorde sin sista dag på Piteå kommun i fredags. Enligt Jan Ställ, förvaltningschef för Fastighets- och serviceförvaltningen, är det en förlust att fastighetschefen nu slutar.

– Det är synd. Jag hade gärna haft kvar honom naturligtvis. Nu pågår det en rekryteringsprocess där vi ska återbesätta tjänsten. Tore Häggbom är tillförordnad tills vi har någon permanent på plats, säger Ställ.

Den 1 september tillträder Johan Lång som ny affärsområdeschef för Diös Fastigheter i Luleå, Norrbotten, med uppdrag att ytterligare utveckla Diös fastighetsbestånd och skapa attraktiva lokaler och bostäder framförallt i centrala Luleå.

– Med Johans erfarenhet från fastighetsbranschen kombinerat med högt affärsdriv och gedigen ledarerfarenhet, skapar vi goda förutsättningar för affärsområde Norrbotten att fortsätta utvecklas och växa. Vi hälsar Johan, som börjar redan i juni, varmt välkommen till Diös, säger Lars-Göran Dahl, Fastighetschef på Diös, i ett pressmeddelande.

– Jag ser verkligen fram mot att tillsammans med mina nya medarbetare fortsätta utveckla både kundrelationer och fastigheter, med målsättningen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren i Norrbotten, tillägger Johan Lång, tillträdande affärsområdeschef på Diös Norrbotten.

Diös nuvarande affärområdeschef Ulf Boström, kommer fortsättningsvis att jobba kvar i företaget i en central roll, och lämnar över ansvaret helt till Johan Lång den 1 september.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om