Finns det något så trist som färdiga hamburgerbröd? Ljusa, smaklösa och bara så förutsägbara i allt från konsistens till smakupplevelse. Våga variera med egna ideer. Det behöver inte innebära att man sätter deg och bakar själv. Dagens brödutbud i butiken är stort även om det nya brödtänkandet inte nått till avdelningen för hamburgerbröd. Okej, det finns ett par lite grövre varianter som sticker ut, men ska man hitta riktiga smakupplevelser måste man titta sig omkring. Alla portionsbröd går att använda som hamburgerbröd och har man ett eget bageri i närheten finns det garanterat läckra alternativ till de traditionella hamburgerbröden. Våga testa och snart har hamburgaren blivit något helt annat än sunkig snabbmat.
Hamburgare med variation
mat. Hamburgaren har hunnit upp i den aktningsvärda åldern av 100 år. I Sverige har vi tuggat i oss dem i ungefär 50 år. Men alla jämna årtal till trots, nog kan vi göra bättre burgare än de vi normalt förväntar oss. Här några exempel.
Finns det något så trist som färdiga hamburgerbröd? Ljusa, smaklösa och bara så förutsägbara i allt från konsistens till smakupplevelse. Våga variera med egna ideer. Det behöver inte innebära att man sätter deg och bakar själv. Dagens brödutbud i butiken är stort även om det nya brödtänkandet inte nått till avdelningen för hamburgerbröd. Okej, det finns ett par lite grövre varianter som sticker ut, men ska man hitta riktiga smakupplevelser måste man titta sig omkring. Alla portionsbröd går att använda som hamburgerbröd och har man ett eget bageri i närheten finns det garanterat läckra alternativ till de traditionella hamburgerbröden. Våga testa och snart har hamburgaren blivit något helt annat än sunkig snabbmat.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!