Grilltider
Tiderna avser kol eller gasolgrillning.
Entrecote, utskuren biff, 1 1/2 cm tjock 2-3 min/sida.
Grillskiva av rostbiff, 1 1/2 cm tjock 3-4 min/sida.
Lövbiff, 1/2 cm tjock 2 min (grillas endast på en sida).
Rostas i skivor, 2 cm 2-3 min/sida.
Hamburgare, 1 cm 2 min/sida.
Fläskkarre och kotlett, 1 1/2 cm 3-4 min/sida.
Flintastek, 2-3 cm ca 10-15 min sida, vänds flera gånger.
Spareribs, tjocka 25-30 min/sida, vänds flera gånger.
Revbensspjäll, 3-4 cm ca 15 min/sida, vänds flera gånger.
Grillribs, 1-2 cm 4-5 min/sida.
(TT Spektra)
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!