Gala till förmån för cancerforskning

Företagare ordnade gala till förmån för cancerforskningen. 14 510 kronor samlades in som oavkortat går till Rosa bandet.

Christina Öhlund, Petra Jaxe, Marita Öhlund och Anette Öhlund har tillsammans arrangerat Rosa bandet-galan på Storstrand.

Christina Öhlund, Petra Jaxe, Marita Öhlund och Anette Öhlund har tillsammans arrangerat Rosa bandet-galan på Storstrand.

Foto: Maria Johansson

ÖJEBYN2014-10-30 20:31

På Storstrand ordnades modevisning till förmån för cancerforskningen på onsdagskvällen. Oriflamekonsulenter stod för arrangemanget och som tillsammans med Synsam och Berlins ordnade modevisning.

Viktigt att lyfta

– Det känns jättebra att kunna bidra till forskningen och det är viktig att lyfta fram. Det blev en bra kväll med underhållning, vi fick se kläder, fika, umgås och höra en kvinna som är drabbad berätta om sjukdomen, säger Marita Öhman, en av arrangörerna.

Oavkortat

Förtjänsten från inträdet och lotteriförsäljningen gick sedan oavkortat till forskningen. Dessutom ordnades en budgivning på en målning/tapetsering av Nordells måleri och dekor som även det skänktes till forskningen.

Oriflame är i år officiell partner med cancerfonden och som Oriflamekonsulent kommer Marita Öhman i kontakt med många kvinnor som drabbats av cancer. Därför tyckte Marita Öhman att arrangemanget var en bra idé.

Omkring 120 inbjudna deltog under galakvällen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om