Det hände medan du sov

Polisen rapporterar om bland annat misshandel och bränder natten till lördagen.

Norrbotten2019-11-16 10:26

Vid 23-tiden på fredagskvällen inkom ett samtal om brand i en bil längs länsväg 582 utanför Boden. Det var en förbipasserande som larmat. Bilen var helt övertänd och räddningstjänsten släckte branden. Polisen har dokumenterat på platsen och upprättat en anmälan. Även vid halv sex på lördagsmorgonen inträffade en brand i Boden. Den här gången inkom samtal till SOS om ett rökfyllt trapphus i en fastighet. Det var en mindre brand i en hiss och räddningstjänsten släckte branden. En anmälan gällande skadegörelse genom brand har upprättats.

Vid ett-tiden på natten beordrades polisen ut till en krog i Luleå centrum med anledning av ett bråk. En man uppger att han blivit slagen av en annan man. Patrullen upprättade en anmälan gällande ringa misshandel och den misstänkte omhändertogs för fylleri. Polisen larmades en halvtimme senare till centrum i Piteå, också det med anledning av en misshandel. En man uppgav att han blivit misshandlad av flera personer. Polisen avvisade tre personer från platsen och en fjärde person omhändertogs för fylleri. En anmälan gällande misshandel, samt olaga hot upprättades.

En ordningsvakt i en lokal i Kalix centrum omhändertog en stökig man vid 01-tiden och polisen larmades till platsen. Patrullen höll förhör och upprättade en anmälan gällande våldsamt motstånd, samt hot mot tjänsteman. Mannen avvisades från platsen.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!