Kommunikationsbyrå etablerar sig i Stockholm

Den 7 oktober öppnar Samuraj kommunikation ett kontor på Södermalm i Stockholm för möjligheter till fler affärer och potentiella medarbetare.

Samuraj kommunikation öppnar kontor i Stockholm.

Samuraj kommunikation öppnar kontor i Stockholm.

Foto: Pressbild

Luleå2022-10-06 16:00

Samuraj har funnits i Luleå sedan 2013 och har under det senaste året rekryterat sex nya medarbetare för att möta marknadens ökade efterfrågan. Nu tar de nästa steg och etablerar sig i Stockholm.

– Med kontorsetableringen i Stockholm kommer vi närmare fler branschutbildningar och därmed fler potentiella medarbetare. Det görs även stora satsningar här i norr, och vi vill göra det möjligt för våra medarbetare att verka i två olika näringsliv samtidigt oavsett om du utgår från Stockholm eller Luleå, säger Johanna Öhman, vd för Samuraj. 

Samuraj bedömer att den gröna omställningen som pågår intensivt i Norrbotten och Västerbotten kommer öppna upp nya affärsmöjligheter mellan norr och söder. Med kontor i Stockholm vill de fungera som en kommunikationspartner för företag som är verksamma på båda platser.

– Etableringen är ett naturligt steg i att bredda vårt upptagningsområde för medarbetare och kunder. Redan i dag har vi flera kunder verksamma i Stockholm, det är roligt att komma närmare dessa och samtidigt utveckla fler kundrelationer på en ny geografisk marknad. Vi vill även fungera som en brygga för de som vill etablera sig i norr eller göra affärer här, och stötta med vår expertis inom kommunikation, säger Johanna Öhman.

De flyttar in i 430 kvadratmeter stora lokaler där också andra kreativa näringar kommer husera.

– Tillsammans blir vi en kreativ hub där vi kan dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. Här finns det plats att växa med ännu fler medarbetare, som ett led i att fortsätta stärka och utveckla Samuraj, säger Johanna Öhman.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!