Mejerier och fisk köps lokalt av Koler-Elvis

Bölefisk och Koler-Elvis är ett populärt lunchställe. Man har många stamgäster från närliggande arbetsplatser på Öhns industriområde.

Koler-Elvis. Bölefisk och Koler-Elvis har många lunchgäster från närliggande arbetsplatser på Öhns industriområde.

Koler-Elvis. Bölefisk och Koler-Elvis har många lunchgäster från närliggande arbetsplatser på Öhns industriområde.

Foto: Gunnel Ekman

Koler-Elvis, Öjebyn2017-12-28 20:00

Robert Öberg är ägare och kökschef.

Han är också den som sköter alla inköp, som görs via olika grossistföretag.

– Vi handlar av Svensk Cater och Axfood. Jag har väl inte riktigt koll på varifrån allt kommer, men det mesta är nog svenskt som vi handlar, säger han.

Öberg berättar att restaurangen köper vissa råvaror på orten och lokalt i länet.

– All fisk tar vi via Nymans fiske och alla mejeriprodukter kommer från Norrmejerier, säger han.

Robert Öberg är, liksom de flesta andra lunchkockar, stressad och har mycket att göra fredag före jul då PT tittar in, men tar sig tid att svara så i alla fall.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om