Polisen söker 74-årige Åke Forslund

Polisen fortsätter att söka efter Åke Forslund från Hortlax. 74-åringen försvann under lördagskvällen och bär troligen jeans, grå skor och marinblå jacka.

Hortlax 26 september 2022 18:30

Sökandet efter Åke Forslund har fortsatt under måndagen och Missing People har bland annat satt in en värmekamera som hjälpmedel. Frivilligorganisationen gick även ut med namn och bild på 74-åringen på sin hemsida och planerar en traditionell sökinsats på tisdagen.

undefined
Åke Forslund, 74 år, är cirka 178 centimeter lång med normal kroppsbyggnad. Han har grått hår som är lockigt på sidorna. Han bär troligen jeans, grå skor och marinblå jacka.

Åke Forslund är cirka 178 centimeter lång och har en normal kroppsbyggnad. Han har grått hår som är lockigt på sidorna. Han ska enligt uppgifter ha lämnat hemmet i Hortlax på lördagskvällen för att promenera till kiosken/restaurangen Roy och Ronjas vid Hedens idrottsplats. Vid tillfället ska han troligen ha varit klädd i jeans, grå skor och marinblå jacka. Han uppges gå långsamt.

Under måndagen har polis bland annat letat i närheten av mannens bostad samt sökt med hundar på stigar i närområdet. Polis har även sökt av så kallade ledstänger, som stigar och vägar.

Polisen ber dessutom personer som bor i och omkring Hortlax och Bergsviken att leta på era gårdar och i byggnader som exempelvis garage, förråd och lekstugor.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Minnet av Åke Forslund

Politikerna sörjer sin vän och kollega – tände ljus för Åke Forslund: "En stor förlust"

Politikerna sörjer sin vän och kollega – tände ljus för Åke Forslund: "En stor förlust"

74-åringen hittad avliden utomhus

74-åringen hittad avliden utomhus
Visa fler
Läs mer!

Trafikpolisens kontroller under helgen

Minderårig pojke körde lätt mc olagligt

Visa fler
Ämnen du kan följa