Det är ett familjeföretag och det är bröderna Lars och Erik som tillsammans med Eriks söner gör alla kök till kunderna, som i dag mest består av privatpersoner.
Lars berättar också att den mesta produktionen görs i Norrbotten och Västerbotten. Allt från trädet i skogen till det färdiga köket i snickeriet.
- Ja, man skulle ju kunna säga att det är miljövänligt, säger Lars Lidén.
Allting gör de själva, från att lista ut hur man ska konstruera det nya köket till den färdiga produkten, berättar Erik som gick in i företaget redan som 23-åring. Men egentligen så började han vara med i familjeföretaget mycket tidigare, och om man får säga det, så har Erik "jobbat sig upp från golvet".
Plogbil
- Jag var tre år och körde runt med min trehjuling inne i verkstaden. Till saken hör att på den tiden fanns det inget utsug som tog bort spånet, så golven där inne var fullt av träspån. Hursom helst så fanns det en anställd där som gjorde en liten plog som jag kunde ha på min trehjuling och köra upp vägar där i spånet, vilket var jättekul, säger Erik.
I dag så sitter han med morakniven i sin bröstficka och på sin gula keps har han fäst sina hörlurar bakom öronen. Något, som jag snabbt inser, alla lidénarna i snickeriet gör.
- Man kan ju tro att vi skulle bli arga på varandra. Men det är inte riktigt så, varje morgon har vi ett möte där vi pratar om våra idéer och vad vi vill göra, säger Erik.
Lukt av träslöjd
Det luktar träslöjdsgott i lokalerna och bland alla maskiner står det här och där halvfärdiga möbler som har olika anteckningar på sig från en svart märkpenna.
- Vi är ett litet snickeri, men jag tror att det är en fördel för oss, för vi känner inte av konjunkturerna så mycket. Sen går det ju alltid upp och ner, men jag hoppas att vi kan vara kvar länge, säger Erik.