Systembolaget i Arvidsjaur till final

Systembolaget i Arvidsjaur är en av de tre butiker som kvalificerat sig till finalen i Årets Butik 2012 i kategorin mindre butiker.-  Det handlar om god planering och vår förkärlek att ta hand om våra kunder, säger butikschef Charlotte Kostet.

ARVIDSJAUR2013-02-05 06:00

Systembolagets butik i Arvidsjaur nominerades i början som en av de sexton butiker som kan få utmärkelsen Årets butik 2012.

Nu är bara tre butiker kvar i racet; Arvidsjaur, Edsbyn och Bengtsfors. Framgångsreceptet är, enligt Charlotte Kostet, ett starkt och samarbetat team bestående av de fem anställda:

- Är man ett sammansvetsat team är det enkelt. Vi älskar att jobba i butik och mot kunden och vi vill så oerhört mycket.

Inom kort ska Arvidsjaur och de övriga butikerna som nått finalen få besök av Systembolagets företagsledning. När samtliga finalister besökts och utvärderats utses Årets butik, vinnarna tillkännages vid finalen i Stockholm den 16 mars.

- Det är värt jättemycket att vara i finalen. Det är en bekräftelse på att vi jobbar åt rätt håll och att vi uppmärksammas för det jobb vi gör.

Och hur går det i finalen, blir butiken i Arvidsjaur Årets butik?
- Självklart! Man ska alltid sikta högt, säger Charlotte Kostet.

FAKTA Tävlingen

Arvidsjaur tävlar i kategorin mindre butiker. Finalister i kategorin större butiker är butikerna i Kristianstad, Bäckebol och Oskarshamn.

Personalen i de två butiker som vinner, belönas med en resa med en upplevelse som stimulerar till fortsatt utveckling och förbättring av verksamheten, fokus på kundupplevelse och värdskap. Under tiden som den ordinarie personalen är på resa, vikarierar Systembolagets ledning i butiken.

Tidigare vinnare 2010 Gällivare/Malå, 2011 Bollnäs/Tibro

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om